Om oss

Om oss

Vi är ett litet, privat och personligt grossistföretag som funnits i 35 år.

Matia AB bildades 1986 med målet att erbjuda ett brett sortiment av livsmedel till restauranger, skolor, servicehus och butiker.

Vårt syfte är att kunna erbjuda en god kundservice, flexibla leveranser i våra kylbilar med ett stort fast sortiment och inte minst vårt aktuella utbud av "klippvaror".

I miljötänkande syfte har vi även tagit in KRAV-märkta och ekologiska varor i vårt sortiment.

Nu kan vi även stolt meddela att sedan december 2018 är vi grundcertifierade för IP Livsmedel. I januari 2019 blev vi även MSC och Ekologiskt certifierade.

Integritets- och personuppgiftspolicy

Matia AB är en matgrossist som levererar varor till storhushåll, restauranger och butik.

Matia värnar om din integritet. Därför är vi försiktiga med att samla in information som kan kopplas till din person (personuppgifter). Den information vi samlar är av företagskaraktär och syftar till att nå ut med reklamutskick samt kontaktuppgifter för administration och fakturering.

Matia hanterar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsdirektiv GDPR (från och med 25 maj 2018).

Prenumerera på nyhetsbrev och pressmeddelanden: När vi skickar nyhetsbrev och pressmeddelanden använder vi oss av mailchimp som är en plattform för just e-postutskick. Om ni vill veta hur mailchimp använder vår data får du gärna läsa mer här: https://mailchimp.com/legal/privacy/ 

Du kan avanmäla dig från utskick när du vill, genom tydliga länkar i respektive e-postmeddelande. Vi gallrar våra kontaktlistor regelbundet, då inaktiva e-postadresser tas bort. Du kan dock alltid skriva upp dig igen om du vill prenumerera på nytt genom att kontakta oss på order@matia.se.


Ändringar i integritetspolicyn: Matia AB förbehåller sig rätten att när som helst ändra denna integritetspolicy genom att publicera den nya, reviderade, policyn på webbplatsen.

Vill du veta mer? Du är välkommen att fråga eller framföra synpunkter direkt till oss.