Om oss

Om oss

Vi är ett litet, privat och personligt grossistföretag som funnits i mer än 25 år.

Matia AB bildades 1986 med målet att erbjuda ett brett sortiment av livsmedel till restauranger, skolor, servicehus och butiker.

Vårt syfte är att kunna erbjuda en god kundservice, flexibla leveranser (då den stora jätten kanske sviker) med tillfälliga klipp-varor samt ett stort fast sortiment.

Vi har tre leveransbilar med kylsystem som drivs av miljödiesel. I miljötänkande syfte har vi även tagit in KRAV-märkta och ekologiska varor i vårt sortiment.

Tveka inte att fråga oss om priser på detta!

Integritets- och personuppgiftspolicy

Matia AB är en matgrossist som levererar varor till storhushåll, restauranger och butik.

Matia värnar om din integritet. Därför är vi försiktiga med att samla in information som kan kopplas till din person (personuppgifter). Den information vi samlar är av företagskaraktär och syftar till att nå ut med reklamutskick samt kontaktuppgifter för administration och fakturering.

Matia hanterar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsdirektiv GDPR (från och med 25 maj 2018).

Prenumerera på nyhetsbrev och pressmeddelanden: När vi skickar nyhetsbrev och pressmeddelanden använder vi oss av externa tjänster som Matia har avtal med. Vi delar aldrig vidare dina personuppgifter till tredje part.

Du kan avanmäla dig från utskick när du vill, genom tydliga länkar i respektive e-postmeddelande. Vi gallrar våra kontaktlistor regelbundet, då inaktiva e-postadresser tas bort. Du kan dock alltid skriva upp dig igen om du vill prenumerera på nytt genom att kontakta oss på order@matia.se.


Ändringar i integritetspolicyn: Matia AB förbehåller sig rätten att när som helst ändra denna integritetspolicy genom att publicera den nya, reviderade, policyn på webbplatsen.

Vill du veta mer? Du är välkommen att fråga eller framföra synpunkter direkt till oss. För att kontakta Matia kan du skicka e-post till info@matia.se.